Publicat pe

Uleiul de Neem

Uleiul de Neem este un component al Kitului de ingrijire pentru plante de la Botanopia ce poate fi atat un cadou deosebit pentru o persoana draga ce iubeste plantele cat si un cadou pentru sine daca va stiti o persoana care adora sa-si ingrijeasca plantele de apartament sau din gradina.

In cele ce urmeaza dorim sa evidentiem importanta si beneficiile uleiului de Neem si cum se aplica acesta.

Uleiul de Neem este un ulei esențial natural din arborele de Neem. Este adesea folosit în grădinile de legume și fructe pentru a combate dăunătorii, dar îl puteți folosi și în mai multe alte scopuri. Un lucru pentru care puteți folosi uleiul de Neem este prevenirea și tratarea dăunătorilor la plantele de apartament. Dacă folosiți în mod regulat ulei de Neem pe plantele de apartament, veți avea foarte puține probleme cu majoritatea tipurilor de dăunători. Puteți să vă curățați plantele cu el și chiar să-l pulverizați pe sol atunci când aveți de-a face cu muștele.

Cum functioneaza?

Uleiul de Neem are doua functii diferite. Prima este de a sufoca sau de a inabusi insectele de pe plantele dumneavoastra. Acest rol functioneaza bine doar daca insectele sunt mici, cum ar fi acarienii. A doua functie este aceea de a elimina orice insecta datorita substantelor chimice din uleiul de Neem. Acest lucru omoara atat insectele mai mici, cat si cele mai mari de pe plantele dumneavoastra.

Substanta chimica, numita Azadirachtin, perturba functiile biologice normale ale insectei, astfel incat acestea devin inactive si vor disparea incet. Este o solutie non-toxica pentru combaterea daunatorilor de pe plantele dvs. Atunci cand folositi ulei de Neem, nu daunati in niciun fel plantei dumneavoastra. Pe de alta parte, va faceti planta foarte neatractiva pentru insecte si daunatori.

Tineti cont de faptul ca uleiul de Neem nu actioneaza imediat. Este nevoie de cateva zile, de obicei aproximativ 3 sau 4 zile, si de cateva tratamente inainte de a incepe sa vedeti rezultatele pe care le cautati.

Asadar, uleiul de Neem este un mod foarte eficient de a scapa de daunatori, dar il putem folosi pe orice planta? Ei bine, puteti folosi uleiul de Neem pe majoritatea plantelor, dar nu va fi eficient pe plantele care nu au suprafete netede. Daca plantele dvs. au puf, ace si orice alta modalitate de a permite daunatorilor sa se tarasca mai in profunzime in frunze pentru a scapa de uleiul de Neem, acesta nu va fi eficient. Plantele care au frunze pufoase, cum ar fi majoritatea Calatheas, sunt, de asemenea, plante la care nu ar trebui sa folositi ulei de Neem.

Un studiu din 2016 a raportat ca uleiul de neem are peste 100 de compusi activi, dintre care multi au un efect insecticid. Cercetatorii au descoperit ca azadiractina inhiba hranirea care duce in cele din urma la slabire si moarte. De asemenea, uleiul de neem impiedica daunatorii sa se reproduca si slabeste insectele inaripate, astfel incat acestea au dificultati in zbor.

Un alt studiu publicat in revista Scientific Reports a constatat ca uleiul de neem are efecte letale asupra multor tipuri de insecte. Aplicatiile de ulei de neem pe insecte inhiba cresterea si duc la mortalitatea daunatorilor.

Uleiul de neem controleaza daunatorii si insectele in urmatoarele moduri:

  • intrerupe depunerea oualor
  • impiedica dezvoltarea larvelor
  • descurajeaza hranirea pe frunzele plantelor
  • respinge insectele si larvele
  • este otravitor pentru insecte in toate stadiile de crestere
  • inhiba capacitatea de inghitire


Avantajele utilizarii uleiului de neem ca insecticid natural sunt ca nu omoara insectele benefice sau polenizatorii. Asadar, puteti folosi in siguranta uleiul de neem in gradina sau in casa fara sa va faceti griji ca veti putea omori albinele, fluturii si gargaritele.

Cum se aplica uleiul de neem pe plante?

Pentru aceasta sectiune, presupunem ca aveti un amestec de apa si ulei de Neem. Exista mai multe moduri in care puteti aplica uleiul de Neem pe plantele dumneavoastra:

  • Adaugati ulei de Neem intr-o sticla cu pulverizator si pulverizati plantele dvs.
  • Adaugati uleiul de Neem intr-un bol cu apa si sapun si stergeti plantele dvs.
  • Folositi un Q-Tip inmuiat in amestecul de apa cu ulei de Neem pentru a indeparta daunatorii

Deoarece uleiul de Neem este un ulei, este mai gros decat apa si nu se amesteca bine cu ea. Atunci cand amestecati aceste doua substante, asigurati-va ca apa pe care o folositi este calda. Acest lucru face ca amestecarea celor doua sa fie mult mai usoara. Daca folositi o sticla cu pulverizator, agitati sticla cu apa, ulei de Neem si sapun inainte de a o folosi, pentru a va asigura ca se amesteca. Aceste trei metode au avantaje si dezavantaje, asa ca haideti sa vorbim despre ele.

Pulverizarea plantelor

Pulverizarea plantelor este, de departe, cea mai rapida solutie pentru a aplica uleiul de Neem pe planta pentru a lupta impotriva daunatorilor. Cu toate acestea, prin pulverizare s-ar putea sa nu observati anumite puncte de pe planta. Acest lucru este in regula daca daunatorii de pe planta dvs. nu sunt foarte raspanditi. Daca daunatorul este agresiv, faptul ca ratati unele puncte inseamna ca va trebui sa pulverizati planta de mai multe ori pentru a va asigura ca ati atins totul. Stergerea plantei ar putea fi o solutie mai buna daca daunatorul este agresiv si raspandit.

Stergerea plantelor

Daca doriti sa fiti meticulosi si sa va asigurati ca nu omiteti parti ale plantei, stergeti planta cu amestecul de ulei de Neem si sapun si o laveta din microfibra sau un tampon de bumbac. Stergerea completa a plantei dvs. necesita mult mai mult timp, in functie de cat de mare este planta dvs.

Folosind betiosare Q-Tip

Atunci cand aveti de-a face cu acarieni, puteti inmuia un betisor in amestecul de ulei de Neem si indeparta acesti daunatori de pe planta. Prin inmuierea Q-Tip-ului in amestecul de ulei de Neem, marcati locul in care se afla daunatorul si acesta nu se va mai intoarce. Folosind aceasta metoda, veti distruge si daunatorii pe care ii atingeti cu Q-Tip-ul.

Deoarece uleiul de Neem nu actioneaza imediat, asigurati-va ca repetati curatarea si pulverizati plantele timp de cateva zile la rand. Daca plantele dvs. nu se confrunta cu niciun daunator actual si folositi uleiul de Neem pentru prevenirea daunatorilor, le puteti pulveriza o data pe saptamana pentru a continua sa va protejati plantele impotriva oricaror daunatori si infestari. Daca sunteti o persoana care oricum isi sterge in mod regulat plantele, este un moment excelent pentru a le pulveriza cu amestecul de ulei de Neem inainte de a sterge planta. In acest fel, planta dumneavoastra va arata foarte bine, dar va fi si protejata impotriva oricaror daunatori care ar putea dori sa traiasca in interiorul sau in jurul plantei dumneavoastra.

Care sunt riscurile?

Desi este, in general, sigur de utilizat pe plante, exista unele riscuri potentiale de care trebuie sa fiti constienti. Daca este aplicat prea mult sau prea des, acesta poate provoca arsuri ale frunzelor si alte daune plantelor.

De asemenea, poate fi toxic daca este ingerat de oameni sau animale, asa ca este important sa va asigurati ca depozitati produsele intr-un loc sigur si ca urmati cu atentie instructiunile.

Unele persoane pot fi sensibile la mirosul uleiului de Neem si ar trebui sa evite utilizarea acestuia.

In cele din urma, unele insecte benefice, cum ar fi albinele, nu reactioneaza bine daca sunt expuse la spray-urile cu ulei de Neem, asa ca este important sa le folositi cu prudenta.

Referinte

Publicat pe

Este timpul pentru ceai

Acum ca vara a trecut si este frig si mohorat afara, este timpul potrivit sa savuram impreuna cu cei dragi o cana cu ceai, o ciocolata calda sau un vin fiert.

Iata cateva idei de cani care indeplinesc atat rolul util din care sa ne savuram bautura preferata dar si cel amuzant prin care dorim sa trasmitem un mesaj simpatic pentru partenerul/partenera de viata, prietenilor, colegilor sau mebrilor familiei.

Cana – We beelong toghether

Cana este un cadou amuzant si vesel pentru partenerul/partenera de viata. O modalitate simpatica de a va celebra relatia pe care amandoi o pretuiti si de care va bucurati.

Un cadou pe care vi-l puteti oferi unul celulalt indiferent de ocazie. Fie ca sarbatoriti ziua indragostitilor, sau aniversarea voastra, sau pur si simplu pentru ca vreti sa va surprindeti cu un gest atat ludic cat si romantic.

Cana – You Are Just My Type

Imaginea si textul formeaza impreuna un joc de cuvinte; textul in traducere inseamna “Tu esti exact genul meu” dar “type” mai inseamna si tastat, de unde imaginea simbolica a unei masini de scris.

Bucurati-va de bautura preferata, cu aceasta cana in fiecare zi: ceaiul, cafeaua sau ciocolata calda au un gust mai bun cand o savurati cu iubirea ce v-o purtati unul pentru celalalt.

Cana - I Love Hanging With You

Cana – I Love Hanging With You

Imaginea si textul formeaza impreuna un joc de cuvinte; textul in traducere inseamna “Imi place sa petrec timp cu tine” dar “hanging” mai inseamna si atarnat, agatat, de unde si imaginea simbolica a doi lenesi care atrana pe crengute.

Textul si desenul este imprimat atat pe o parte cat si pe cealalta a canii.

Cana este un cadou amuzant si vesel pentru partenerul/partenera de viata. O modalitate simpatica de a va celebra relatia pe care amandoi o pretuiti si de care va bucurati.

Cana – My Superstar Mum

O cana de tip ceasca, din ceramica, de culoare alba, in exterior; interiorul si toarta sunt gri iar pe cana este textul stilizat cu gri si aramiu “My Superstar Mum” (Engl. Mama mea superstar). Cana mai este decorata cu stelute aramii.

Un cadou simbolic sau adaos la un cadou deja existent pentru mama dumneavoastra, superstar. O modalitate simpatica sa va aratati admiratia ce i-o purtati, de care isi va aminti in fiecare zi cand isi va savura bautura preferata. (Ceai, cafea, ciocolata calda etc.).

Cana – My Superstar Sister

O cana din ceramica, de tip ceasca, alba pe exterior, gri pe interior si pe toarta. Cana este decorata cu stelute aramii si un text stilizat, pe o parte si pe cealalta “My Superstar Sister”.

Un cadou simbolic pentru sora dumneavoastra, si ce modalitate mai simpatica ar fi sa-i aratati cat de mult o apreciati decat cu aceasta cana vesela din care sa isi savureze cu drag, in fiecare zi, bautura preferata?

Cana – cu acronim BROTHER

O cana din ceramica, alba pe exterior, neagra pe interior; pe o parte a canii sunt scrise sapte caracteristici, unele sub altele care formeaza acronimul BROTHER (engl. Frate); iar pe partea cealalta se afla cuvantul “Hero”.

Cele sapte caracteristici, menite sa il descrie pe fratele vostru sunt:
Brave (Curajos)
Strong (Puternic)
Loud (Galagios)
Gifted (Talentat)
Helpful (De ajutor)
Fearless (Neinfricat)
Perfect.

Cana Attention All Position

Cana – Attention All Position

O cana din ceramica, ideala pentru a exterioriza, starea ta interioara si e si un avertisment pentru ceilalti sa fii lasat in pace … cel putin cat bei cafeaua.

Textul integral: “Attention! All positions for stupid people in my life have been filled. No more applicants need aply. Thank you! ”

Pe partea cealalta a canii, un mosulet grumpy va arata cu degetul.

Ai un prieten sau coleg la lucru grumpy? Acesta cana Attention All Position este cadoul ideal pentru el! Sigur ca prinde gluma… sau nu…

Cana – My Favourite Mug

O cana din ceramica, ideala pentru a exterioriza, starea ta interioara si e si un avertisment pentru ceilalti sa fii lasat in pace … cel putin cat bei cafeaua.

Textul integral: “My favourite mug of coffee is the type where NO-ONE talk to me while I drink it ”

Pe partea cealalta a canii, un mosulet grumpy cu pipa.

Ai un prieten sau coleg la lucru grumpy? Acesta cana – My Favourite Mug este cadoul ideal pentru el! Sigur ca prinde gluma… sau nu…

Cana - My Favourite Mug

Sursa imaginii: aici

©️ Ambient Box

Publicat pe

Rame foto pentru prieteni si familie – Colectia Love Life

Rame foto pentru prieteni si familie - Colectia Love Life

Rame foto pentru prieteni si familie – Colectia Love Life
De-a lungul unui an sunt multe ocazii in care sunteti pusi in fata alegerii unui cadou, fie pentru membrii familiei, pentru prietenii apropiati. Atunci cand isi sarbatoresc ziua de nastere sau de nume sau cand au un eveniment important in viata cum sunt cele de absolvire, examene, casatoria, aparitia copiilor. Desigur sunt de luat in calcul sarbatorile de Craciun sau de Paste. Asadar se cere sa alegeti un cadou care pe langa utilitate sa aiba si nota umoristica dar mai important sa ramana o amintire draga peste ani.

In acest sens, am realizat o selectie de cadouri dedicate special pentru membrii familiei si prietenii dumneavoastra.

Rama foto Mum

Un cadou simpatic si colorat pentru mama dumneavoastra cu ajutorul caruia sa pastrati vii amintirile momentelor pretioase petrecute impreuna. Si o modalitate vesela de a-i arata cat este de importanta in viata dvs.

Rama foto Mum - Colectia Love Life
Rama foto Dad - Colectia Love Life, Rame foto pentru prieteni si familie

Rama foto Dad

Un cadou simpatic si colorat pentru tatal dumneavoastra cu ajutorul caruia sa pastrati vii amintirile momentelor pretioase petrecute impreuna.

Rama foto Memories - Colectia Love Life, Rame foto pentru prieteni si familie

Rama foto Memories

Un cadou pertect pentru prieteni sau membrii familiei, cu orice ocazie: zile de nastere, aniversari, sarbatori etc.
O modalitate vesela de a pastra amintirile momentelor placute petrecute impreuna.

Rama foto Friends

Un cadou vesel pentru prieteni, in special daca este oferita impreuna cu o fotografie preferata. Cu voi in care ati imortalizat unul din multele momente placute petrecute impreuna.

Placa decorativa A Balanced Diet...

Placa decorativa A Balanced Diet…

Este un cadou simpatic pentru fetele iubitoare (sau nu) de diete si coockies.
Daca stiti pe cineva care doreste sa aiba o dieta echilibrata, aceasta placuta ii va reaminti ce are de facut.

Pentru o oferta mai variata de pungi de cadou va invitam sa accesati pagina dedicata pungilor de cadou. Desigur, va invitam sa sporiti surpriza si emotionalitatea cu posibilitatea de a scrie un mesaj dedicat persoanelor dragi in aceste felicitari pe care le puteti asocia cadoului final.

Set cutii F – Buline aurii

Cutie F1 – 19×12 si inaltimea de 7 cm

Cutie F3 – 23×16 si inaltimea de 9 cm

Cutie F5 – 27×20 si inaltimea de 11 cm

In aceaste cutii lucrate manual se pot ambala diverse produse. De ex: parfurmuri, plushuri mici si medii, curele, lumanari parfumate, bomboane de ciocolata, cosmetice mici si medii, bijuterii , suveniruri, rame foto 10×15, albume foto, tricouri etc.

Cutii lucrate manual - buline si spirale

Cutie KING – Buline aurii

Cutia KING are o baza dreptunghiulara, cu dimensiunile 22,5×16,5 cm si inaltimea de 4 cm. Capacul are inaltimea de 2,5 cm.

In aceasta cutie lucrata manual baza dreptunghiulara KING se pot ambala haine subtiri cum sunt tricourile, unele bluze subtiri, dar si produse cosmetice, accesorii, rame foto de 10×15, albume foto, agende/caiete A6-A5 etc.

Set cutii F – Spirale

Cutie F1 – 19×12 si inaltimea de 7 cm

Cutie F3 – 23×16 si inaltimea de 9 cm

Cutie F5 – 27×20 si inaltimea de 11 cm

In aceaste cutii lucrate manual se pot ambala diverse produse. De ex: parfurmuri, plushuri mici si medii, curele, lumanari parfumate, bomboane de ciocolata, cosmetice mici si medii, bijuterii , suveniruri, rame foto 10×15, albume foto, tricouri etc.

Cutii lucrate manual - buline si spirale, Rame foto pentru prieteni si familie

Pe langa aceste cutii lucrate manual – buline si spirale, va invitam sa vizualizati si celelalte cutii de cadou disponibile in oferta noastra, precum si lista completa cu dimensiuni si catalogul cu toate modelele disponibile. Pentru produsele pe care nu le avem in stoc sau comenzi personalizate, va invitam sa completati formularul de comanda.

Aceste rame foto pentru prieteni si familie – Colectia Love Life reprezinta doar o modalitate din multe altele de a va surprinde persoanele dragi din viata voastra. Va puem la dispozitie o gama mai larga de produse special create de a fi oferite membrilor familiei si prietenilor. Pentru a vizualiza oferta completa va invitam sa accesati categoria de produse „Cadouri pentru prieteni, familie si cuplu”.

©️ Ambient Box

Publicat pe

Cutii lucrate manual – ceasuri si litere

Cutii lucrate manual - ceasuri si litere

Cutii lucrate manual – ceasuri si litere – Revenim cu inca o selectie de cutii lucrate manual – ceasuri si litere. Aceste cutii sunt confectionate dintr-un carton dur invelit in hartie de impachetat si pe exterior si in interior. Cartonul dur ofera fermitate cutiilor si isi pastreaza forma chiar si in cazul in care in interior se afla un cadou mai greu.

Cutii lucrate manual - ceasuri si litere

Set cutii Ceasuri

Cutie – 13×13 cu inaltimea de 7 cm

Cutie – 17×17 cu inaltimea de 9 cm

Cutie – 21×21 cu inaltimea de 11 cm

In aceaste cutii lucrate manual se pot ambala diverse produse. De ex: parfurmuri, plushuri mici si medii, curele, lumanari parfumate, bomboane de ciocolata, cosmetice mici si medii, bijuterii , suveniruri, rame foto 10×15, albume foto, tricouri etc.

Cutie KING – Ceasuri

Cutia KING are o baza dreptunghiulara, cu dimensiunile 22,5×16,5 cm si inaltimea de 4 cm. Capacul are inaltimea de 2,5 cm.

In aceasta cutie lucrata manual baza dreptunghiulara KING se pot ambala haine subtiri cum sunt tricourile, unele bluze subtiri, dar si produse cosmetice, accesorii, rame foto de 10×15, albume foto, agende/caiete A6-A5 etc.

Cutie ING – Ceasuri

Cutia ING are o baza dreptunghiulara, cu dimensiunile 35×25 cm si inaltimea de 6 cm. Capacul are inaltimea de 2,5 cm.

In aceasta cutie lucrata manual baza dreptunghiulara ING se pot ambala haine subtiri cum sunt tricourile, camasile, bluzele, dar si produse cosmetice, accesorii, rame foto intre 10×15 pana la 18×20, albume foto, agende/caiete A6-A4 etc.

Set cutii – Litere colorate

Cutie – 13×13 cu inaltimea de 7 cm

Cutie – 17×17 cu inaltimea de 9 cm

Cutie – 21×21 cu inaltimea de 11 cm

In aceaste cutii lucrate manual se pot ambala diverse produse. De ex: parfurmuri, plushuri mici si medii, curele, lumanari parfumate, bomboane de ciocolata, cosmetice mici si medii, bijuterii , suveniruri, rame foto 10×15, albume foto, tricouri etc.

Cutii lucrate manual - ceasuri si litere

Set cutii – Litere colorate

Cutie – 19×12 si inaltimea de 7 cm

Cutie – 23×16 si inaltimea de 9 cm

Cutie – 27×20 si inaltimea de 11 cm

In aceaste cutii lucrate manual se pot ambala diverse produse. De ex: parfurmuri, plushuri mici si medii, curele, lumanari parfumate, bomboane de ciocolata, cosmetice mici si medii, bijuterii , suveniruri, rame foto 10×15, albume foto, tricouri etc.

Cutie ING – Litere colorate

Cutia ING are o baza dreptunghiulara, cu dimensiunile 35×25 cm si inaltimea de 6 cm. Capacul are inaltimea de 2,5 cm.

In aceasta cutie lucrata manual baza dreptunghiulara ING se pot ambala haine subtiri cum sunt tricourile, camasile, bluzele, dar si produse cosmetice, accesorii, rame foto intre 10×15 pana la 18×20, albume foto, agende/caiete A6-A4 etc.

Pe langa aceste cutii lucrate manual – ceasuri si litere, va invitam sa vizualizati si celelalte cutii de cadou disponibile in oferta noastra, precum si lista completa cu dimensiuni si catalogul cu toate modelele disponibile. Pentru produsele pe care nu le avem in stoc sau comenzi personalizate, va invitam sa ne contactati aici.

©️ Ambient Box

Publicat pe

Cutii lucrate manual – buline si spirale

Cutii lucrate manual - buline si spirale

Cutii lucrate manual – buline si spirale – A oferi un cadou este o arta. Pornind de la alegerea cadoului potrivit in functie de ocazie si in mod special tinand cont de stilul si preferintele persoanei care primeste cadoul, pana la forma sa finala. Primul impact pe care un cadou il are, este imaginea acestuia. Cand cadourile sunt ambalate in hartie de impachetat sau in cutii din carton, pe langa efectul de „WAW!”, amplifica si anticiparea descoperirii cadoului din interior. Un elemnet in plus ce sporeste eleganta si aspectul acestora este panglica din saten asortata legata cu o fundita cu doua sau mai multe bucle.

In acest articol va punem la dispozitie cateva cutii lucrate manual – buline si spirale, invelite in hartie de impachetat atat pe exterior cat pe interior. Cartonul utilizat este unul dur, rezistent. Mentine, astfel, forma ferma a cutiilor chiar si in situatia in care in interior se afla un cadou mai greu. Dupa utilizarea acestora ca ambalaj pentru cadourile celor dragi sau a celor corporate, cutiile pot fi reutilizate pe post de depozitare pentru diferite suveniruri si amintiri.

Set cutii B – Buline aurii

Cutie B1 – 13×13 cu inaltimea de 7 cm

Cutie B3 – 17×17 cu inaltimea de 9 cm

Cutie B5 – 21×21 cu inaltimea de 11 cm

In aceaste cutii lucrate manual se pot ambala diverse produse. De ex: parfurmuri, plushuri mici si medii, curele, lumanari parfumate, bomboane de ciocolata, cosmetice mici si medii, bijuterii , suveniruri, rame foto 10×15, albume foto, tricouri etc.

Cutii lucrate manual - buline si spirale

Set cutii F – Buline aurii

Cutie F1 – 19×12 si inaltimea de 7 cm

Cutie F3 – 23×16 si inaltimea de 9 cm

Cutie F5 – 27×20 si inaltimea de 11 cm

In aceaste cutii lucrate manual se pot ambala diverse produse. De ex: parfurmuri, plushuri mici si medii, curele, lumanari parfumate, bomboane de ciocolata, cosmetice mici si medii, bijuterii , suveniruri, rame foto 10×15, albume foto, tricouri etc.

Cutie KING – Buline aurii

Cutia KING are o baza dreptunghiulara, cu dimensiunile 22,5×16,5 cm si inaltimea de 4 cm. Capacul are inaltimea de 2,5 cm.

In aceasta cutie lucrata manual baza dreptunghiulara KING se pot ambala haine subtiri cum sunt tricourile, unele bluze subtiri, dar si produse cosmetice, accesorii, rame foto de 10×15, albume foto, agende/caiete A6-A5 etc.

Cutie ING – Buline aurii

Cutia ING are o baza dreptunghiulara, cu dimensiunile 35×25 cm si inaltimea de 6 cm. Capacul are inaltimea de 2,5 cm.

In aceasta cutie lucrata manual baza dreptunghiulara ING se pot ambala haine subtiri cum sunt tricourile, camasile, bluzele, dar si produse cosmetice, accesorii, rame foto intre 10×15 pana la 18×20, albume foto, agende/caiete A6-A4 etc.

Cutie EXN2 – Spirale

Cutia EXN2 are o baza patrata, cu dimensiunile 24×24 cm si inaltimea de 16 cm. Capacul are inaltimea de 3 cm.

In aceasta cutie lucrata manual baza patrata EXN2 se pot ambala haine. De ex costume pentru copii, ideale pentru botez sau prima vizita la nastere. Mai poate fi utilizata pentru cadouri formate din mai multe elemete.

Cutii lucrate manual - buline si spirale

Set cutii F – Spirale

Cutie F1 – 19×12 si inaltimea de 7 cm

Cutie F3 – 23×16 si inaltimea de 9 cm

Cutie F5 – 27×20 si inaltimea de 11 cm

In aceaste cutii lucrate manual se pot ambala diverse produse. De ex: parfurmuri, plushuri mici si medii, curele, lumanari parfumate, bomboane de ciocolata, cosmetice mici si medii, bijuterii , suveniruri, rame foto 10×15, albume foto, tricouri etc.

Cutii lucrate manual - buline si spirale

Cutie KING – Spirale

Cutia KING are o baza dreptunghiulara, cu dimensiunile 22,5×16,5 cm si inaltimea de 4 cm. Capacul are inaltimea de 2,5 cm.

In aceasta cutie lucrata manual baza dreptunghiulara KING se pot ambala haine subtiri cum sunt tricourile, unele bluze subtiri, dar si produse cosmetice, accesorii, rame foto de 10×15, albume foto, agende/caiete A6-A5 etc.

Cutie ING – Spirale

Cutia ING are o baza dreptunghiulara, cu dimensiunile 35×25 cm si inaltimea de 6 cm. Capacul are inaltimea de 2,5 cm.

In aceasta cutie lucrata manual baza dreptunghiulara ING se pot ambala haine subtiri cum sunt tricourile, camasile, bluzele, dar si produse cosmetice, accesorii, rame foto intre 10×15 pana la 18×20, albume foto, agende/caiete A6-A4 etc.

Pe langa aceste cutii lucrate manual – buline si spirale, va invitam sa vizualizati si celelalte cutii de cadou disponibile in oferta noastra, precum si lista completa cu dimensiuni si catalogul cu toate modelele disponibile. Pentru produsele pe care nu le avem in stoc sau comenzi personalizate, va invitam sa ne contactati aici.

©️ Ambient Box